Projectmanagement

De hoofdactiviteiten bestaan vooral uit projectmanagement in de infrastructurele sector. Als u als opdrachtgever bij de samenstelling van projectteams capaciteitsproblemen heeft, kunnen wij dit invullen. Zowel als projectmanager, projectleider, adviserend op specialistische onderdelen of ondersteunend op deelprojecten.

Systeemgerichte Contract Beheersing

Tegenwoordig lijkt SCB wel het toverwoord voor succes. Veel overheden brengen vrijwel geen ander contract meer op de markt dan ge?ntegreerde contracten die met SCB worden begeleid. Denk hierbij aan D&C, DB&M en DBM&F-contracten. Systemengineering en functioneel specificeren, risicomanagement en raakvlakbeheer zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Sinds 2001 hebben wij hiermee ervaring opgedaan en kan dit ook bij nieuwe opdrachtgevers gebruikt worden.

Advisering

CivilWorx kan uw organisatie adviseren en helpen met het inrichten en optimaliseren van projecten en processen binnen uw organisatie.

Ondersteunende diensten

CivilWorx heeft ruime ervaring in een aantal ondersteunende processen bij het doorlopen van projecten. Denk hierbij aan vergunningenbeheer, risicomanagement, planningen en raakvlakbeheer. Ook op deze vlakken kunt u bij CivilWorx terecht.

Totaaloplossing

CivilWorx heeft door jarenlange ervaring een groot netwerk opgebouwd van allerlei specialismen. Hierdoor is het mogelijk om voor onze opdrachtgevers ook een heel projectteam in te richten en te verzorgen, zodat het gehele projectmanagement wordt verzorgd.